Hemma igen efter Crufts 2006

Kvaliten på kineserna var förvånansvärt låg och endast i open class var kokurensen hård. PREFIX SINGAPORE SLINGplacerade sig som 3:a i open class och som vanligt hade han jättekul i ringen. Ch PREFIX REALLY SOMETHING har nog aldrig varit så snygg och showade till tusen hon placerade sig som 2:a i open efter BIR vinnande Ch ZUCCI HIGHLY PROVOCATIVE FOR VANITONIA, som blev årets vinstrikaste kines förra året i England. BIM blev en spottad hane BLANDORA GLORY BEFORE KILNSHERNAD. Domare var Mr Ellis Hulmes 
 
Vi hann hem i tid för westien Doris nedkomst. Samtidigt som hon födde 4 vita tikvalpar med assistans av stormatte tog RebeccaCert CACIB och BIR i Malmö 18/3 med PREFIX SINGAPORE SLING  och toppade med en BIG-4 placeringPREFIX REALLY SOMETHING slutade som BT-4
Stort GRATTIS till Gunilla Bogren med debuterande PREFIX TIFFANY som i hård konkurens i Malmö i juniorklass placerade sig som 3:a med CK. 
 
Nu siktar vi närmast på SDHK:s Forshagautställning, skall bli roligt att åter få se Per Svarstad döma vår ras. Mycket interesant skall det bli att lyssna till Eva Gustavssons föredrag om ögonsjukdomar. 
 
Sedan är det åter dags med årsmöte 9/4. 
Viktigt att alla ställer upp och uttrycker sin åsikt genom röstning.

Vi presenterar en medlem av superkullen som inte är utställd PREFIX HIGHLANDER vid 10 veckor och som vuxen och nerklippt. 

Han håller samma höga kvalitet som sina syskon och har ett underbart temperament.

Stolt ägare är Maud Nilsson i Södertälje.

Nu efterlyser vi en bild på sista valpen ur superkullen PREFIX HANDS UP HARRY.

X