Senaste nytt

På grund av flytt blandat med utsällningar har SENASTE NYTT kommit lite på efterkälken. 
O-kullen har fått sin första Cert-vinnare. I Sundal i Norge 27/4 tog PREFIX ORIENTAL PRINCESS p/p Cert och BIR matte Gunn Lungstad grattas varmt. 
Syrran PREFIX OPIUM ROSE p/p debuterade på Västerås utställningen 27/4 med att vinna juniorklassen i stenhård konkurens och sluta som BT-4. Hon har aldrig ställts ut som valp och har inte tränats för utställning och ändå skötte hon sig som en gammal ringräv. Hon är nu högdräktig, parad med Int Nord Lux Ch PREFIX HOLD YOUR HORSES och väntas valpa vecka 23.

I Västerås debuterade PREFIX PUTTIN ON THE WIG och placerade sig 2:a i juniorklass med CK. Han är mer än omogen och som en vän och uppfödarkollega sa: Jag har aldrig sett en hund röra sig med bakändan före men det verkar gå bra det med.

Mer Västerås, Prefixflickorna hos Gunilla Skafar i Hyllinge radade upp sig som BT-2; PREFIX MARIA MAGDALENA och BT-3 prinsessan PREFIX HOT GOSSIP.

Nu går vi i väntans dagar. Vår lilla vita ”Ängel” Doris the Westie skall få småänglar, alla vita! Pappa är den, oh så vackra franska importen SPOILT BRAT DU MOULIN DE MAC GREGOR. Om någon är intresserad av en supervalp (kan inte bli annat) är ni mycket välkomna att höra av er.

X