Senaste nytt maj 2005

Rebecca är tillbaka i England efter sin trip till USA. Så nu kommer Senaste Nytt att uppdateras kontinuerligt (hrmmmm /Rebecca). Hon har haft en fantastisk månad med ‘the Green Team’, lärt sig massor och haft jätteroligt. Hundarna har väl tyckt det varit måttligt roligt och kanske längtat lite hem till Smålandsskogen. Dom har skött sig på utställningarna, som inte blev riktig så många som vi hoppats. Cleo (P Really Something) slutade med 14 poäng!!! 1 poäng saknades för hennes amerikanska championat. Gulliver (PHYH) behövde 4 poäng ytterligare så det blir en trip till till Staterna. Båda kommer nu att matchas i England en tid framöver.

Medan Gulliver blev BIR over there blev syrran Int Nord Ch PREFIX HOT GOSSIP ‘Inka’ BIR här hemma. Inka leder ÅRETS KINES i halvtid och vi är omåttligt stolta över henne och över Gunillas presentation av henne. Vi gläds ofantligt och håller tummarna inför resten av året som vi är övertygade om kommer att innebära lika stora framgångar som det första halvåret.

Alla tiders rekord, BIS på Specialen, Inka är första powder puff tik att vinna en sådan utmärkelse och det för specialisten Joakim Olsson.
©Gustavsson 
Övriga domare som gjort Inka till BIR: Mrs Mari Hamil (Irl), Bengt-Åke Bogren och BIM Peper (Tyskl)
©Gustavsson
X