Lilla Stockholm 2007

Stockholmsutställningen 7/4

Påsken firade vi på Stockholmsutställningen 7/4, vi började med att inviga Bittes och Tonys nya jättefina husvagn. Vi blev bjudna på en härlig påsksupe´. Tack för en jättetrevlig kväll.

Helgen kunde alltså inte ha börjat bättre. 114 kineser inkl valpar var anmälda för Lisbon Joao Vieira, Portugal. Han var en ny bekantskap och visst blev man emellånåt lite förvånad över hans bedömning. Hans BH och BT var mycket lika i typ och det blev en otroligt spännande BIR tävling mellan två härliga hundar. Lyckan blev fullständig när PREFIX UPSTAIRS MAID fick BIR CERT CACIBfrån debut i unghundsklass.

Ulla Kotro-Kervinen från Finland kom med sin puff PREFIX UPTOWN BOY, bror till P. UPSTAIRS MAID (dom var bara två i kullen), han är en avbild av sin mor Ch PREFIX REALLY SOMETHING och är lika vacker som sin syster. Han slutade som BH-4Nord Ch PREFIX SWEDE SMELL OF SUCCESS slank in på BT-5 plats.


Ruuti med vänner på väg till Lilla Stockholm.

På eftermiddagen bänkade vi oss vid BIG-ringen och vår glädje var total när Madde fick kliva fram till första platsen! Samma som hennes morfar Gulliver gjorde förra året! Vi skrek oss fullständigt hesa av glädje.

Ett alldeles JÄTTEGTATTIS till Håkan och en extra eloge till sambo Eva som lägger ner sin själ i att Madde skall visas i perfekt kondition.

X