FANTASTISKA NYHETER FRÅN CRUFTS 2001!

Crufts är alltid fantastiskt med alla vackra hundar, alla internationella vänner, all kommers och atmosfär men CRUFTS 2001 kommer för alltid att vara alldeles speciell för oss, därför att:

CC BOS (Cert, Best Opposite Sex) blev Nord Lux Ch PREFIX ABSOLUTELY FABULOUS. 

Hon har nog aldrig visat sig så bra förut. Pats trivs med heltäckningsmatta under fötterna. Veteran 2 blev det för Multi Ch Prefix Damascus del. 131 kineser, var av 61 tikar, var anmälda för domaren Enid Parker (Kennel Heathermount) som ju var en av de första att börja med kineser i England. Extra roligt var att vi lyckades så bra att den stora morgontidningen Sunday Telegraph gjorde repotage om Gunilla och Pats. Att vi kommit så långt ifrån överhuvudtaget uppmärksammades mycket då vi var bland de första utlänningar att tävla på CRUFTS.

BOB (Best of Breed) blev Ch Blandora Rockin Robin at Vanitonia. En stilig hund som sedan blev BIG-2. 
Reserve CC gick till MOONSWIFT DESERTWIND, som är pappa till P.Absolutely Fabulous kull med bl.a. BIS-valpen i Hässleholm PREFIX HOLD YOUR HORSES och BIS-valp Landskrona BK 24/5-01 PREFIX HOT GOSSIP.

Elton (Int Nord Lux Ch LOOK TWICE HAIRY LIME THEME) väckte som vanligt stor uppmärksamhet med sin klippning och undran var stor vad domaren skulle säga om frisyren som egentligen kanske inte är riktigt godkänd, men som vanligt showade han som en unghund och placerade sig som 2:a i veteranklassen.

Bilder från CRUFTS 2001 kommer snart!

X