Värmande ord!

Rebeccas domarkarriär:

Måste bara få uttrycka mina upplevelser från utställningen i Hässleholm den 18 september 2022.

Jag ställde ut MAS och i mitt sällskapet fanns även Aussie utställare. Vi satt vid ringen hela dagen.

Rebecca. Du är helt fantastisk, och jag är så imponerad av ditt tålamod, din vänlighet att hjälpa utställare tillrätta och ditt mjuka sätt att hantera hundarna.

Jag hörde dina kommentarer till utställarna såsom, ”att nu har du lite tid att träna i ringen när jag bedömer hunden före din. Gör såhär och träna på det en stund”. ”Ta ett varv till och se om hunden” …. gör si eller så. ”Låt hunden gnaga på en godis när jag känner igen den” med mera, med mera, med mera. Timme efter timme med samma tålamod delar du ut tips.

I mitt sällskap fanns en första gångs utställare som var så nervös, så nervös. Vi har länge försökt övertala henne till att ställa ut med hon har inte vågat. Denna dagen gjorde hon ett försök. Trots att det inte gick så bra för hennes hund (hunden behöver utvecklas) så lyckades du tända hennes utställningsintresse och det första hon sa när hon var färdig var ”det här vill jag göra om, när är nästa utställning”.

Man hör ofta bara det som blir tokigt eller något som någon är arg på men jag ville verkligen visa min uppskattning och berätta hur värdefull du är som domare.

Ps. Jag bjuder på en bild från dagen där du precis har utsett dagens BIR Australian Shepherd.

X