Prefix Singapore Sling

Köpenhamn 16/9 – 07
Int Nord Lux Ch KBHV-07 PREFIX SINGAPORE SLING. Filip är Pats 5:e avkomma att kvalificera sig för Internationellt Championat. Han blev dessutom BIR, domare var 
Mr Howard Ogden, England.
Tack Håkan för hjälpen att visa Filip i BIG -ringen.
För sju år sedan kom en lite äldre dam och hennes son och köpte valp hos oss. Jag tänkte mig ett liv för valpen med fridsamma promenader i parken och mycket sällskap i TV-soffan.
HEJ VAD JAG BEDROG MIG.
Den lite äldre damen heter Aili Söderberg, hon och hennes hund Lina (PREFIX KAROLINA e Ch Moonswift Crazy Horse u Int Ch Prefix Scandal Beauty) håller igång med träning i agility och lydnad alla dagar i veckan och tävlar dessutom. Till min stora glädje läste jag i HUNDSPORT nr.7 sid 115 om denna fantastiska Aili och hennes energi att starta och hålla igång en lokal kennelklubb, NYKVARNS LOKALA KENNELKLUBB. Dom har arrangerat valp- lydnads- och agilitykurser och aktiviteterna ökar hela tiden. Aili ansvarar för kansliet. Härligt med människor som får ut maximalt av sitt hundägande, som orkar och vill och med sådan glädje och entusiasm.
X